Modele mbajtese kepucesh

Nëse muret tuaja kanë një ngjyre neutrale, nevojitet një spërkatje e ngrohtë për TI dhënë aromën e stinës, PA humbur stilin Modern të arredimit. Modeli i divaneve Chateau d`ax Moon Ruan stilin dhe shumëllojshmëria e ngjyrave të Tyre të Lejon të ndjekësh Gjithmonë Trendin e momentit. Po kërkon një divan të RI? Gjëja e parë që duhet të Kesh parasysh, para se të zgjedhësh, është funksioni që do të ketë vetë Divani. Po kërkoni një divan relaksi, për të parë të qetë televizor dhe për të ndarë momentet intime me të afërmit APO Ju duhet diçka për eventet speciale mes miqsh? Të zë gjumi shpesh në divan? Jeni një Familje e Madhe? Një skuadër e përbërë nga identitete, aftësi dhe ndjeshmëri të ndryshme dhe njëkohësisht plotësuese. Një vlerë e fortë Kjo, e CILA i Afron produktet POLIFORM Edhe më shumë me dëshirat, stylet dhe pritshmëritë e ndryshme të gjithsecilit. B Shiten mobilje zyre shume Pak te perdorura: Raft i Zi me ndarje dhe Kanata, tavoline e zeze me sirtare me Celes. vec e vec, tavolina kushton 15000 Leke Ndersa Rafti 50000 Leke…. B 2 divane + 1 kolltuk.. ne gjendje shume te mire! par informacion Kontakto ne Nr. + 355 69 545 1127 cmimi eshte 30,000 Lek te Reja (300mijlek)..

i diskumarhem…. Televizor 32 „LED Rezolucion HD Kornize e Holle dhe audio cilesore Frymëzohuni nga Natyra e paparashikueshme, e CILA gjithnjë kombinon ngjyrat në mënyrë që të balancojnë njëra-tjetrën! Zbatojeni këtë rregulll në arredimin e kuzhinës tuaj, si në këtë modèle të sjellë nga Febal Ice Industrial Edition. Mobiljet e verdha në të gjelbërta zbuten nga ngjyra e Kafe e përpunuar e syprinave dhe kanatave, duc ngjallur ndjesinë e pyjeve të vjeshtës. B Shiten mobilise per zyre. pothuajse te Reja, 4 muaj te perdorura. 3 Kompjuteri tavolina. 3 karrike me rrota 1 radeau je Madh permasat Jane ne foto. cmimi total perte gjitha: 100 ` 000 Leke te Reja (1 milion Leke te vjetra) Tél: 068 200 8484…

B Perzieres per gatime te ndryshme ne kuzhine, Produkt i ri ne Kuti…. B shes tavoline e Madhe me hapje ne mes dhe 5 karrige me cmimin 25000 Leke….. Gjithçka nisi në Vlorë dhe pikërisht ekspozita brunes në këtë qytet mbetet Ende sot étalon cilësie për të Errësira rajonin. Oferta e brunes Vlorë, e rifreskuar vazhdimisht me artikuj Plot Stil dhe të standardeve perëndimore, përngjan më shumë me influat dhe vizionin e një fryme të re në Treg, AJO që klientëve i mungonte prej kohësh. Kjo sepse katalogu dhe tradita e konsoliduar e shërbimeve brunes sjell në qytet tendencat më të Fundit dhe ATO Elemente që gërshetohen më së Miri me shijet e vetë klientëve. Duke MOS u ndarë kurrë nga cilësia, Baza e një raporti të Vërtetë. Zgjidhjet estetike të katalogut POLIFORM janě konceptuar pikërisht për të afruar klientët me ndjenjat dhe format më ideale të identietit të pneu, pavarësisht kohës dhe vendodhjes të hapësirave shtëpiake. Një zbulim Komod dhe bashkëjetesë e harmonishme me vetveten. Përpara se t`i futeni kësaj Pune, duhet të Dini se vetë ngjyrat kanë rôle dhe efekte të ndryshme. DISA prej Tyre Falin më shumë dritë, të Tjera i bëjnë Ambientet të duken më të bollshme. Ka ngjyra që Japin një efekt më qetësues për sytë, stimulojnë emplois Pozitif dhe më shumë entuziazëm.